Elevi la Parlament - PNL

„Aripi pentru viitor” este un proiect de suflet pentru Asociația Profesorilor Liberali Iași – LiberEdIs și pentru PNL Iași, continuând sprijinul pe care îl acordăm elevilor performanți din mediul rural cu medii foarte mari la Evaluarea națională.

40 de elevi din județul Iași au fost selectați pentru a participa într-un program comun al LiberEdIs și Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului – IICCMER, concretizat printr-o deplasare la București și participarea la evenimente deosebite și necesare pentru dezvoltarea culturală și personală a acestora.

În cadrul acestei vizite a fost prezentată clădirea Parlamentului de către aparatul tehnic, elevii fiind însoțiți de deputatul Sorin Năcuță. De asemenea, elevii au vizitat Institutul Național de Istorie „N. Iorga”, unde s-au bucurat de explicațiile date de expertul Mioara Anton, urmată de două cursuri prezentate la IICCMER, în urma cărora le-au fost înmânate certificate de participare. De aceste ultime activități s-au ocupat îndeaproape Daniel Șandru, directorul executiv IICCMER și domnul consilier Bogdan Preda.
Focus grupurile cu copiii au fost concepute și susținute de Dan Mihai Țălnaru, director executiv IICCMER și de Luciana Jinga, expert IICCMER. Asociația LiberEdIs a fost reprezentantă de colegii noștri Claudiu Popa, Eliza Ilie, Andrei Chirilă și Constantin Șerban.
Acest proiect va continua pe 21 septembrie, când asociația LiberEdIs va premia elevii participanți pentru rezultatele școlare deosebite. Mulțumim Iulius GROUP și colegilor care au însoțit copiii și care s-au ocupat în permanență de aceștia.
33dff8ac fa9f 422c 9083 b6d04760fc10 - PNL
Distribuie acest articol, alege-ți platforma!