WhatsApp Image 2024 10 14 at 20.48.34 - PNL
Astăzi, 14 octombrie 2024, președintele Partidului Național Liberal și al Senatului României, Nicolae Ionel Ciucă, alături de președintele PNL Iași, deputatul Alexandru Muraru, președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe și secretarul general adjunct al Guvernului României, Lucian Rusu, au efectuat o vizită noua Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgențe pentru Copii „Sf. Maria” din Iași.
Consiliul Județean Iași a investit investit peste 38 milioane lei în una din cele mai moderne unități UPU dintre spitalele de pediatrie din România. Proiectul a fost posibil datorită sprijinului constant al echipei liberale din fruntea județului, care a văzut în această inițiativă o prioritate absolută pentru sănătatea publică.
WhatsApp Image 2024 10 14 at 20.48.32 3 - PNL
Această lucrare face parte dintr-un proiect mai amplu de renovare a Spitalului „Sfânta Maria”, care a beneficiat de o investiție totală de 138 milioane de lei, fonduri gestionate de Consiliul Județean Iași. Scopul este de a aduce spitalul la standarde europene, asigurându-se astfel că toți copiii care au nevoie de îngrijiri medicale urgente beneficiază de condiții optime​.
Această investiție este mai mult decât o simplă modernizare; este o investiție în viitorul copiilor din Moldova. Datorită implicării și dedicării colegilor noștri liberali din Consiliul Județean Iași, regiunea noastră va avea una dintre cele mai avansate unități de primiri urgențe pediatrice din țară.
Distribuie acest articol, alege-ți platforma!