58c40646 3adf 4d45 bb08 e5c48f446498 - PNL

Lucrările la grădinița nouă din comuna Golăiești au fost finalizate iar copiii de aici vor începe anul școlar într-un spațiu modern și primitor. Investiția a fost realizată de Primăria comunei Golăiești, la inițiativa primarului liberal Costel Manoliu.

„Nu pot decât să mă bucur sincer văzând cum comunitățile din mediul rural se dezvoltă, prin munca și implicarea oamenilor de bună credință. Acum doi ani, tot la Golăiești, sărbătoream alături de frumoasa comunitate inaugurarea Școlii Gimnaziale, un alt obiectiv care, cu foarte mult efort, a fost dus la îndeplinire. Astăzi este această grădiniță nouă. Învățământul în Golăiești chiar arată așa cum trebuie, așa cum poate multe comune din Iași și din România și-ar dori. Pentru mine, ca președinte al Consiliului Județean Iași, acest lucru este îmbucurător pentru că îmi dau seama că prin aceste investiții reușim să le oferim, o dată, șansa la un viitor mai bun copiilor noștri, dar și șansa de a rămâne aici, acasă, în comunitatea noastră. Îl felicit pe primarul Costel Manoliu și echipa sa de la primărie pentru că au atras finanțarea necesară pentru a investi aproape două milioane de lei în construirea și dotarea grădiniței. Comuna Golăiești se schimbă în bine de când Costel Manoliu a devenit primar, iar realegerea sa pentru încă un mandat confirmă acest lucru.”, a declarat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, prezent la evenimentul de inaugurare și sfințire a grădiniței.

102e77e2 84f0 4154 a481 d5c5692923bf - PNL

„Noua grădiniță din comuna Golăiești este un proiect așteptat cu nerăbdare de întreaga comunitate, care marchează un nou început pentru educația copiilor de aici. Această grădiniță modernă, dotată la cele mai înalte standarde, va oferi un mediu de învățare plăcut și sigur, unde cei mici vor putea să se dezvolte armonios și să își descopere potențialul. Felicitări primarului Costel Manoliu și echipei de aici pentru implicarea deosebită și eforturile susținute în realizarea acestui proiect important. Datorită lor, viitorul educației în Golăiești este pe mâini bune. Acest proiect demonstrează că, prin colaborare și dedicare, putem construi împreună un viitor mai bun pentru generațiile următoare.”, a declarat deputatul Alexandru Muraru, președintele PNL Iași.

865a3438 f1db 49e8 9fbd c87284ded8e0 - PNL

b57ab58b 12e7 44bc b379 1ea9f078a551 - PNL

(Costel Manoliu – primarul comunei Golăiești)

Distribuie acest articol, alege-ți platforma!