- PNL

Biroul Politic Județean al PNL Iași a adoptat, în unanimitate, rezoluția pentru susținerea candidaturii președintelui PNL, Nicolae Ionel Ciucă, la funcția de președinte al României. Această rezoluție, urmând exemplu altor organizații liberale din țară, reprezintă angajamentul ferm că PNL Iași va dispune de toate resursele și efortul membrilor săi pentru obiectivul câștigării alegerilor prezidențiale din acest an.

În contextul alegerilor prezidențiale din 2024, Biroul Politic Județean PNL Iași a decis, în unanimitate, să sprijine candidatura domnului Nicolae Ciucă la funcția de Președinte al României. Această decizie este fundamentată pe argumente solide care reflectă necesitatea unui lider competent, cu viziune și capabil să asigure continuitatea parcursului pozitiv pe care România l-a urmat în ultimii ani. Nicolae Ciucă este singurul candidat care a inclus în viziunea sa soluții pentru dezvoltarea regiunii Moldovei. Într-o perioadă în care predicțiile internaționale indică o posibilă ascensiune a României la nivelul economic al marilor puteri europene până în 2030, avem nevoie de un președinte care să transforme aceste posibilități în realitate. Nicolae Ciucă are experiența necesară și relațiile internaționale solide pentru a asigura că România își va continua parcursul de succes și va depăși noi frontiere economice și sociale. Biroul Politic Județean PNL Iași consideră că Nicolae Ciucă este cel mai potrivit candidat pentru funcția de Președinte al României, drept pentru care îi oferim toată susținerea organizației noastre pentru acest obiectiv politic și statal.”, a declarat președintele PNL Iași, deputatul Alexandru Muraru.

Rezoluția cuprinde mai multe argumente care justifică necesitatea României de a avea un președinte liberal.

“Regiunea Moldovei se confruntă încă cu provocări economice majore, iar Nicolae Ciucă este singurul candidat care a demonstrat un angajament real pentru reducerea decalajelor dintre Moldova și celelalte regiuni ale țării. Prin susținerea unor proiecte esențiale, cum ar fi autostrăzile A7 și A8, prin susținerea construirii Spitalului Regional de Urgențe sau a continuării proiectului de dezvoltare al Aeroportului Internațional Iași, Nicolae Ciucă își propune să aducă regiunea noastră la același nivel de dezvoltare cu restul țării. Acesta este un angajament esențial pentru asigurarea unei dezvoltări echitabile și durabile pentru toți cetățenii României.”, se arată în rezoluția adoptată de BPJ al PNL Iași.

Distribuie acest articol, alege-ți platforma!