- PNL
La inițiativa Asociației Profesorilor Liberali Iași – LiberEdIs, președintele PNL Iași, deputatul Alexandru Muraru, alături de deputatul Sorin Năcuță, președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe și inspectorul școlar general, Luciana Antoci, au premiat 40 de elevi din mediul rural cu rezultate excepționale în gimnaziu și la evaluarea națională.
„Sunt elevii care, cu sprijinul LiberEdIs, au avut ocazia de a vizita recent Capitala, unde au mers la Palatul Parlamentului, la Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și la Institutul Național de Istorie „N. Iorga”,fiind pentru ei o experiență educativă și culturală diversă. Astăzi (21 sept. 2024 – nr), toți cei 40 de elevi din mediul rural, cu medii între 9,22 – 9,80 au fost premiați pentru rezultatele deosebite, dar totodată a fost și o oportunitate de recunoaștere a meritelor cadrelor didactice și a părinților care au depus timp și efort în reușita acestor copii.”, a declarat Alexandru Muraru, președintele PNL Iași.
Elevii premiați astăzi provin din 27 de UAT-uri, cei mai mulți dintre elevi optând mai departe pentru colegii și licee din municipiile Iași și Pașcani, orașele Târgu Frumos și Podu Iloaiei.
Organizarea acestei premieri a avut loc cu efortul Asociației Profesorilor Liberali Iași – LiberEdIs și sprijinul domnului Iulian Dascălu, a deputaților Alexandru Muraru si Sorin Năcuță, conducerilor Inspectoratului Școlar Județean Iași și Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului.
IMG 0783 - PNL
Distribuie acest articol, alege-ți platforma!