BPJ - PNL

Organizația Județeană a PNL Iași a dat startul pregătirilor pentru alegerile parlamentare și prezidențiale din perioada 24 noiembrie – 8 decembrie. La fel cum s-a întâmplat în cazul alegerilor locale și europarlamentare din luna iunie, și de această dată obiectivul organizației județene a PNL Iași este câștigarea tuturor alegerilor din iarnă la nivelul județului și consolidarea poziției în topul celor mai performante filiale liberale pe plan regional și național.

Filiala județeană PNL Iași este pregătită să se implice prin forța tuturor membrilor săi în câștigarea alegerilor parlamentare și prezidențiale din acest an și să contribuie la o campanie de succes a Partidului Național Liberal la nivel de țară.

“Suntem astăzi a doua cea mai puternică organizație PNL din țară după numărul de voturi obținute la alegerile din 9 iunie și va fi unul dintre principalele motoare electorale pe plan regional și național la alegerile din iarnă. Organizația județeană PNL Iași va reconfirma și de această dată succesul obținut la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie iar următorul nostru obiectiv va fi câștigarea alegerilor parlamentare și prezidențiale la nivel județean și aducerea unui aport cât mai consistent la obținerea mandatului de președinte al României din partea Partidului Național Liberal și a unui număr cât mai mare de parlamentari liberali. De altfel, organizația noastră s-a angajat să câștige toate rândurile de alegeri din acest an, dovedind acest lucru pe 9 iunie la alegerile locale și europarlamentare, urmând ca obiectivul nostru să fie complet în seara de 8 decembrie, la închiderea votului pentru turul al doilea prezidențial. Avem încredere în șansele Partidului Național Liberal de a câștiga funcția de Președinte al României și să continuăm să fim partidul aflat la guvernare care oferă credibilitate și care pune accent pe dezvoltare și investiții care să contribuie la o economie puternică și un nivel de trai tot mai ridicat”, a declarat deputatul Alexandru Muraru, președintele PNL Iași.

De asemenea, Biroul politic județean (BPJ) al PNL Iași a votat componența staff-ului de campanie la nivelul județului Iași pentru alegerile parlamentare și prezidențiale și a declanșat competiția internă și procedurile pentru pozițiile de deputat și senator.

“Am declanșat astăzi competiția internă pentru pozițiile de deputat și senator în cadrul PNL Iași. Organizația Județeană a PNL Iași va avea cea mai bună listă de candidați la alegerile parlamentare, pentru că ne dorim să trimitem în Parlamentul României colegi care luptă pentru interesul județului nostru și care prețuiesc și respectă ieșenii. Iașul merită să aibă un grup parlamentar liberal care promovează în continuare proiectele județului, fie că vorbim de autostrăzi, de infrastructura culturală, sportivă, medicală sau educațională.”, a mai spus președintele PNL Iași, deputatul Alexandru Muraru.

Distribuie acest articol, alege-ți platforma!