Pe 9 iunie, vă invit să participați la alegerile europarlamentare pentru a asigura o reprezentare puternică a României în Uniunea Europeană. Votul cel mai pragmatic este pentru Coaliția PNL-PSD, deoarece astfel România va avea reprezentanți în primele două cele mai importante grupuri politice: popularii europeni și social-democrații europeni. Acest vot ne va permite să avem un impact mult mai mare în Uniunea Europeană și să apărăm interesele României mult mai eficient.

De ce este important să votați?

  • Aderarea la Spațiul Schengen: Vom lupta pentru aderarea României la spațiul Schengen cu granițele terestre.
  • Fonduri europene pentru Moldova: Vom lupta pentru alocarea directă de fonduri de la Comisia Europeană pentru regiunea Moldovei, pentru a reduce decalajele de dezvoltare față de alte regiuni.
  • Impact semnificativ în UE: Reprezentanții noștri vor avea un rol crucial în deciziile Uniunii Europene, protejând și promovând interesele României.

Toți liberalii trebuie să iasă la vot

Îi îndemn pe toți liberalii, pe toți cetățenii Iașului și Moldovei să își exercite votul pe 9 iunie. De votul lor depinde soarta comunităților locale și cine va lupta pentru interesele României în Parlamentul European. Siguranța României este pe buletinul de vot.

PNL a dus o campanie pozitivă și corectă

PNL a avut o campanie corectă și pozitivă în aceste alegeri, axată pe proiecte și soluții pentru problemele localităților:

  • Competitivitate: Campania noastră a creat cadrul unei competiții de proiecte și soluții benefice pentru comunități și România.
  • Echipa cea mai bună: PNL a propus cea mai bună echipă de candidați în fruntea județelor și localităților. Primarii și președinții liberali de Consilii Județene au demonstrat că sunt cei mai eficienți în atragerea fondurilor europene.
  • Investiții și proiecte: Investițiile și proiectele noastre pentru comunități s-au tradus în condiții de trai mai bune și venituri mai mari. Primele opt județe după PIB pe cap de locuitor sunt conduse de liberali.

Continuăm dezvoltarea

Pentru a continua dezvoltarea acolo unde suntem în fruntea comunităților și pentru a-i impune un ritm accelerat în localitățile unde suntem în Opoziție, trebuie să rămânem uniți și mobilizați ca partid.

Mobilizare și convingere

  • Rămânem conectați: Campania se încheie, dar munca noastră de mobilizare a echipelor locale continuă. Rămânem conectați până la închiderea urnelor.
  • Convingem românii: Aceste ore până la alegeri le vom folosi pentru a-i convinge pe români să iasă la vot, indiferent de opțiunea politică pe care o au.
  • Apel la electoratul de dreapta: Facem un apel către electoratul de dreapta și cel liberal să vină la vot și să pună ștampila pe cei care au demonstrat că pot dezvolta localitățile și România.

Pe 9 iunie, haideți la vot pentru ca vocea României în Uniunea Europeană să fie una puternică!

Distribuie acest articol, alege-ți platforma!